De Vlinderstichting 25 jaar!

20februari2008
Bron: de Vlinderstichting
In 2008 bestaat De Vlinderstichting 25 jaar. Al sinds 1983 maakt de stichting zich sterk voor de bescherming van vlinders, en tien jaar geleden zijn daar ook de libellen bijgekomen. Tijd dus voor een feest!
Op 8 maart organiseert De Vlinderstichting haar jaarlijkse Landelijke Dag. Dit jaar staat de Landelijke Dag natuurlijk in het teken van 25 jaar vlinders en libellen beschermen. Er wordt teruggekeken op het prille begin en de afgelopen 25 jaar, maar zeker ook vooruitgekeken naar de toekomst, onder andere de groeiende Europese samenwerking en plannen voor nachtvlinders en libellen.

Ook Jan van der Made, oud-directeur en oprichter van De Vlinderstichting, zal zijn medewerking verlenen aan deze dag. Parallel aan de lezingen worden er workshops 'waarnemen met GPS' en ‘fotograferen’ gehouden. De dag zal dit keer in Wageningen gehouden worden, in de Junushoff. In de pauze houdt De Vlinderstichting open huis en kan een kijkje genomen worden in het kantoor. De dag wordt feestelijk afgesloten met een gezellige borrel.

Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op de site. Op deze pagina’s is tevens te zien welke activiteiten De Vlinderstichting in het kader van het jubileum nog meer organiseert.
Voor meer informatie: