Vogelsymposium 2012

14december2011
Bron: aviornis.nl
In 2012 zal er voor de tweede keer een Vogelsymposium georganiseerd worden door de Stichting Harpij en Avionis International Nederland. Doel van dit symposium is om vogelliefhebbers en dierentuinmedewerkers samen te brengen.
Op 2 oktober 2010 vond het eerste vogelsymposium plaats in Gaia Park Kerkrade Zoo. Dat was een groot succes. Voor 170 deelnemers was het een interessante dag waarbij dierentuinmedewerkers en vogelliefhebbers hun kennis en ervaring konden delen. Het vervolg zal op zaterdag 11 februari 2012 plaatsvinden in Vogelpark Avifauna. Het belooft weer een boeiende dag te worden. Het programma is gevarieerd met de veterinaire aspecten van de avicultuur, kweekervaringen met zwartsnavelooievaars, ongediertebestrijding in en rond vogelverblijven en de conservatie van de Braziliaanse zaagbek. Ook wevers, mussen en wida’s komen aan bod. Voor de bezoekers wordt uiteraard goed gezorgd: na een ontvangst met koffie en taart volgen nog een lunch en een borrel. Er is uiteraard gelegenheid om het park te bezoeken en voor de liefhebbers is er een buffetdiner (optioneel in het programma).

Voor meer informatie over het programma, de kosten en mogelijkheden tot deelname verwijzen wij u graag door naar de pagina die voor dit symposium is aangemaakt op de site van Aviornis. Ook op Facebook is het Symposium terug te vinden!
Klik hier voor meer info over het Vogelsymposium